Zoek je een traktatie in Paas thema om te "bakken"? Dan is dit tiramisu paashaasjes recept voor jou! Ook erg leuk als toetje bij een Paasbrunch. En super makkelijk te maken.
Wat heb je nodig:
Lange vingers
Afgekoelde koffie 200 ml (of chocolademelk)
Bakje mascarpone 200 gram (of 250 gram)
Pakje slagroom 200 gram (of 250 gram)
Eetlepel poedersuiker
Zakje vanillesuiker
cacaopoeder
snoepoogjes
Roze snoepje (of roze chocolade drops)
lange vingers
Hoe maak je het:
Klop de slagroom stijf met de mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker.
Doop de lange vingers in de koffie (of chocolademelk).
Vul mooie glaasjes met een laagjes mascarpone slagroom en koffie lange vingers.
Eindig met een laagje mascarpone slagroom.
Bestrooi de bovenkant met cacaopoeder mbv een zeefje.
Steek er 2 halve lange vingers in als oren.
Decoreer met 2 snoepoogjes en een roze snoepje als neusje.
En tadaa! Klaar is je paas traktatie !!
TIP: In het recept zit koffie voor een echte tiramisu smaak. Dit kan je voor een kinder traktatie ook weglaten of vervangen door chocolademelk.
TIP 2: Je kan dit Paas toetje ook klaar maken in een papieren ijsbakje zodat je deze traktatie kan mee nemen naar school om uit te delen of voor het paasontbijt.
Houten lepeltjes: Action
Chocolade drops: supermarkt taart afdeling
Snoepoogjes: Action